• Puni naziv : ORBICO d.o.o. Sarajevo
  • Djelatnost : Zastupanje/distribucija/logistika
  • Direktor : Marina Nevrt
  • Osnovano : 1997.
  • Broj uposlenih : 300
  • Adresa : Lužansko polje 7
  • Grad : 71 000 Sarajevo
  • Telefon : +387 33 75 60 00
  • Link : Website

O KOMPANIJI

ORBICO u BiH postoji već 18-tu godinu i dio je grupacije koja posluje u 17 europskih zemalja, grupacija zapošljava preko 3.100 ljudi i ostvaruje poslovnu suradnju s više od 60 dobavljača koji predstavljaju  svjetske lidere u svojim kategorijama i upravlja s preko 200 globalnih i lokalnih brendova.

Zbog svega ovoga ORBICO je i službeno proglašen vodećim distributerom u Europi, što sa sobom nosi velike prilike i potencijale, ali i još veću odgovornost prema svojim partnerima i krajnjim potrošačima kojima nastoji uvijek pružiti nabolju uslugu po najpovoljnijim cijenama, uz najbolju kvalitetu.

S timovima predanih i angažiranih profesionalaca, ORBICO nudi potpuna i sveobuhvatna poslovna rješenja u prodaji, logističkim uslugama, marketingu i brend menadžmentu za cjelokupan asortiman koji zastupa, a koji predstavlja širok portfolij kategorija: higijena, igračke, selektivna kozmetika, industrija (ulja i maziva)..

Danas se u ORBICO BiH u asortimanu distribucije nalaze brandovi: Ariel, Tide, Lenor, Bonux, Fairy, Pampers, Always, Naturella, Discreet, Mr. Proper, Ambi Pur, Gillete, Duracell, Braun, Head&Shoulders, Wella Professionals , Wellaton, Londa, Safira, Pantene, Head & Shoulders, Blend-a-med, Oral B, Dr.Oetker, Pringles, Amaro, Mattel, UHU, Shell, kozmetički brendovi: Elizabeth Arden, Estée Lauder, Clinique, Olay, Max Factor, Bourjois, Manhattan te poznati parfemski brandovi: Gucci, Dolce&Gabbana, Valentina, Boss Hugo Boss, Lacoste, Escada, Nina Ricci, Burberry,Mexx, Christina Aguilera, Antonio Banderas, Shakira itd.

U ORBICO-u su kontinuirano  fokusirani na stalno praćenje svih tržišnih kretanja i potreba što se očituje u stalnim inovacijama i internom unapređivanju poslovanja, prije svega ulaganjem i brigom o ljudima, ali i novim procesnim i tehnološkim rješenjima kroz neprekidno ulaganje i investiranje u jačanje i razvoj svih internih kapaciteta. Upravo je ovakav način rada i svakodnevna posvećenost kao i iznimna fokusiranost svih naših uposlenika u ORBICO-u, rezultirala maksimalnom pokrivenošću distribucije svih naših brendova i proizvoda na svim tržištima...